© 2017 Alle rechten voorbehouden Pedicurepraktijk Sherida

Medisch pedicure

Medisch Pedicure Sherida  is gespecialiceerd in voetzorg.  ik beschik over een brede kennis en vakbekwaamheid ten aanzien van de meest uiteenlopende voetproblemen. Na een gedegen onderzoek naar de oorzaken van uw klachten wordt een behandelplan opgesteld en wordt in overleg met u gewerkt naar een oplossing voor uw voetproblemen.

http://www.kwaliteitsregisterpedicures.nl/pages/2/Consumenten.html  

Indien nodig wordt u doorverwezen naar een andere discipline,zoals

de huisarts of podotherapeut.

Vakbekwaamheid

en technieken

Uitstekende en vakbekwame technieken en professionele apparatuur zorgen vrijwel altijd voor een pijnloze behandeling. Medisch Pedicure Sherida werkt actief samen met de meeste podotherapeuten, praktijk ondersteuners en huisartsen uit de regio.

Geregisteerd

Geregistreerde

medisch pedicures

voldoen aan de

onderstaande

kwaliteitsnormen;

Het naleven van de door de branche vastgestelde normen betreffende hygiene,arbo- eisen en milieu. Het naleven van de door de branche ontwikkelde evidence based richtlijnen ten aanzien van diabetes en reumatisch voeten. Het behalen van accreditatiepunten door het volgen van bij-en nascholing.

Medisch pedicure

Sherida

Medisch

Pedicurepraktijk

Sherida werkt

uitsluitend volgens

de code van de

voetverzorging en

houdt zich strikt aan

de richtlijnen voor

risicovoet.

Want een dag zonder onze voeten is ondenkbaar herida Pedicurepraktijk Home Pedicure Medische pedicure Manicure Vergoedingen Tarieven Galerie Contact Nieuwe pagina Medische pedicure